A mai naptól új hírlevélküldő szoftvert használunk, amely csak azoknak a tagoknak fog küldeni hírlevelet, akiknek az adatai hiánytalanok.

Tiszteletben tartom azok döntését is, akik ezeket a hiányzó adatokat titkosként akarják kezelni, de így ők egyre kevesebb szolgáltatást fognak elérni.

üdv

GG

A bejegyzés trackback címe:

https://deviza.blog.hu/api/trackback/id/tr11347729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DiNo 2009.08.30. 13:56:12

Gabi!
Lehet, hogy néhányan nem szívesen adják meg a "hiányzó adatokat", és vannak olyanok is ( pl: Én )akik nem tudják, hogy mit kéne beállítani!!??
Tök jó lenne ha részleteznéd hol lehet ezt megtenni. Ha a "profilom"-ra klikkelek ott a Nick-em és egy URL lehetőségen kívül mást nem lehet beállítani.
Szóval lehet vannak rajtam kívül még egy páran akinek ez szintén nem megy...
Üdv: D.

GabiGabi · http://devizablog.hu 2009.08.30. 14:03:17

@DiNo: Alapesetben a meghívó kérésnél adják meg a legtöbben a teljes nevüket. Akiknél ez hiányzik azok kaptak már erről emailt, és ők emailben tudják pótolni.
Tehát aki nem kapott ma emailt tőlem, annak rendben van minden adata :-)


Így Neked is :-)

üdv

GG

M.Zoli 2009.09.01. 12:48:48

@GabiGabi: Szia Gabi ! Én úgy emlékszem megadtam a nevemet és e-mailt sem kaptam tőled,hogy nem így lett volna, de sajnos a vasárnapi hírlevelet nem tudom megnyitni. A két dolog összefügghet egymással ? Köszönöm a válaszod és a blogban olvasott rengeteg segítséget !!! Zoli

Izi Fx 2009.09.01. 12:57:33

@M.Zoli: Ha a megnyitással van gondod, akkor próbáld meg frissíteni az adobe readeredet!

Volt már ilyen gond és akkor ez segített.

M.Zoli 2009.09.01. 13:16:13

@Izi Fx: Köszi, megprobálkozom vele !
süti beállítások módosítása