Szépen alakulnak a dolgok, jelen pillanatban +225 pip körül van a pozi. Ebben a nagy felugrásban nagy szerepe volt az SNB intervenciónak is. Ilyenkor jön persze a belső hang, hogy " zárni, zárni, zárni "  :-)

Átkapcsoltam H1-re megnézni igy is a helyzetet, látható, hogy ha ez a 0,8400 környéke egy újabb csúcs lesz, akkor emelkedő csatornaszerűben mozoghat az árfolyam. Miért is mondom azt, hogy emelkedő csatornaszerűben ? Mert nekem az emelkedő csatornához 3+2 érintés kell és itt még max a 2+2 lesz meg ha nem megy feljebb az árfolyam.

A saját szabályaimtól eltérő időleges záráson gondolkozom. Miért is ? Mik az indokaim ?

1. A blog életében ez az első trade, ez legyen már szép eredményű :-))

2. Ha ez tényleg egy emelkedő csati lesz , akkor kisebb korrekció elképzelhető, ezt most nem akarom visszaadni.

3. Jön a hétvége , bármi történhet

 

Ezek miatt úgy döntöttem, hogy felhúzom a stoppot 0,8363-ra , 203 pip nyerőt levédve. Ha kiütne a stop akkor majd órás chart alapján buy limitet fogok betenni.

De ezt majd a folytatásban ..

 

GG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://deviza.blog.hu/api/trackback/id/tr491070858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása