Kedves Blogolvasók!

Bizonyára sokan hallottatok róla, hogy jelentős változások előtt áll a deviza.blog.hu. A változások eredményeképp létrejön egy új blog - melynek kialakítása jelenleg is folyamatban van -, illetve a már meglévő oldal tartalma is átalakul.

Az új oldal legnagyobb része nem lesz nyilvános a nagyközönség felé. Ennek oka, hogy egy kisebb, zártabb közösséget kívánunk kialakítani, amin belül szorosabb együttműködést szeretnénk létrehozni. Ezzel a zárt csoporttal közösen, fokozatosan fejlődve haladnánk a traderré válás rögös útján, a csatolt tematika szerint. A tematikában láthatjátok mindazon tartalmat, mely az új oldal szerves részét fogja képezni. Szerepel benne az összes téma heti bontásban, amiket érinteni fogunk és tudásunknak megfelelően igyekszünk a tőlünk eddig megszokottak szerinti precizitással és szabályokkal együtt átadni.

Ezt a tanfolyamjellegű szolgáltatást a továbbiakban ingyenesen nem áll módunkban biztosítani.

Ezen extra tartalmak ára 12.000 Ft + ÁFA/hó!

Ez az összeg megegyezik 75 pip 10.000-es pozíción elért nyereséggel. Biztosak vagyunk abban, hogy ezt az összeget a blogon közzétett tartalmak segítségével könnyedén képesek lesztek elérni, így ez egy hamar megtérülő befektetés lesz számotokra.

Ezen új szolgáltatás indulásának időpontja szeptember 14. hétfő! Mivel a szeptemberi hónapnak így csak a fele marad, erre a hónapra való jelentkezés esetén a fizetendő összeg csak 6.000 Ft + ÁFA. Ez az összeg lehetőséget teremt arra is, hogy meggyőződjetek arról, milyen szolgáltatást is kívánunk nyújtani nektek.

A jelenlegi induláskor más kedvezményt is biztosítunk:

A szeptemberi, októberi, novemberi hónapra való előzetes jelentkezés esetén a kedvezményes ár a 30.000 Ft + ÁFA helyett most csak 24.000 Ft + ÁFA!

Tehát a 2,5 hónap szolgáltatást most 2 hónap áráért kaphatjátok meg.


Mindezeken túl természetesen a régi blog sem szűnik meg. Gondolunk azokra is, akik nem kívánnak jelentkezni új szolgáltatásunkra! Továbbra is számíthattok bejegyzésekre, de az aktuális kereskedésre vonatkozó információk pár hetes csúsztatással kerülnek csak ki az oldalra.

A zárt blogra - annak tanfolyamjellege miatt - a későbbi csatlakozás nehézkes lehet. Kérjük hogy ezt mindenképp mérlegeljétek és ha még bizonytalanok vagytok, akkor használjátok ki a szeptemberi 1/2 hónapos lehetőséget.

A jelentkezéseket a gg@devizablog.hu <mailto:gg@devizablog.hu> címre várjuk.

Tisztelettel : ­

GG & Izi ­

*Melléklet : zárt blog tematika 2009-2010.pdf <http://www.devizablog.hu/wp-content/uploads/2009/09/z%C3%A1rt-blog-tematika-2009-2010.pdf>*

­­

A bejegyzés trackback címe:

https://deviza.blog.hu/api/trackback/id/tr201372455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása