GabiGabi 2009.04.21. 11:09

Dilemma

Most hogy megtudtam , hogy többen vakon követnek, igy kicsit elbizonytalanodtam. Nem ez volt a célom ezzel a bloggal, én a gondolkodásmódot szeretném átadni. Kicsit elbizonytalanodtam, hogy szabad-e ezt igy csinálnom. Lehet hogy késleltetve kellene kitennem a tradeket ? De akkor meg a hitelesség kérdejelezhető meg ? Bár aki ismer remélem ilyet nem feltételez rólam :-)

Persze most is van több olyan tradem, ami közben nyilt, de nem volt időm itt közzétenni, ezekkel sem tudom mit csináljak ? Irjam-e be később vagy sem? Na mindegy ezeket majd eldöntöm.

 

Mindenesetre gondolkodóba estem, de addig is a kockázatok tekintetében mindenki kérdezze meg az orvosát és annak gyógyszerészét :-))

 

 

GG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://deviza.blog.hu/api/trackback/id/tr421077645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wespa 2009.04.21. 11:41:54

Szerintem mindenki saját maga nyomja meg a gombot. Innentől nem a te felelősséged. Szerintem

Milyen pozikat nyitottál ma délelőtt?
Mert én nem találtam semmit. Bár lehet,h szombat óta még nem fejlődött ki a látásmódom.

GabiGabi · http://devizablog.hu 2009.04.21. 11:48:17

Nem ma délelőtt nyiltak, hanem tegnap. Kicsit időhiányban szenvedek, mert az elmúlt 3 napban 2x voltam Bp-n és ez elég sok időt elvett. Nagyon sajnálom az utazással elvesztegetett időt :-)

AUDCAD és AUDJPY pozi nyilt, a limitek már régebben benn vannak

GG

HuDini 2009.04.21. 13:14:38

Ezen sztem abszolut ne rágódj GG! ez egy fantasztikus dolog, hogy fel merted/mered vállalni a kötéseidet, követendő példa lehetne. (és ami a lényeg ugyebár, hogy nem utólag írod be hogy nyertél 65pipet) de ha valaki ez alapján nyit bármilyen pozíciót, az az Ő felelőssége, nem a Tiéd.

HuDini 2009.04.21. 13:15:27

Ezen sztem abszolut ne rágódj GG! ez egy fantasztikus dolog, hogy fel merted/mered vállalni a kötéseidet, követendő példa lehetne. (és ami a lényeg ugyebár, hogy nem utólag írod be hogy nyertél 65pipet) de ha valaki ez alapján nyit bármilyen pozíciót, az az Ő felelőssége, nem a Tiéd.

B.Z. 2009.04.21. 14:07:02

Volt idő mikor én is más traderek véleménye után mentem, de ez természetes addíg amíg nagyon kevés tapasztalattal rendelkezik valaki a piacokat illetően. Aztán mikor kialakul egy sajátos látásmód és setup akkor már nem lesz ez így. De még így is jobb ha valaki a Te setupjaidat leköveti mint ha különféle brókerekre hallgatna.
Amúgy AudJpy csati alján, előző kitörési pont+fibo 50 szép setup, feltételezem 69,00 volt a beszálló. Bár nekem gyanús hogy 68,00 alá készül, onnan pedig nekem short.

meta.morfózis 2009.04.21. 22:43:26

Szia!

Még csak demoban követem az eseményeket...teljesen kezdőként...
Nekem sokat adnak a meglátásaid és elemzéseid. Utólag is köszönöm. :-)
Bár demoban sem követem le a pozícióidat, de sok segítséget és támpontot ad, hogy "élesben" azonnal figyelhetem egy tapasztalt tréder kötéseit és magyarázatait.

Szóval...nekem segítség és még egyszer kösz

WikFx · http://devizatozsde.blog.hu 2009.04.25. 10:06:12

GG,

Én is inkább vakon követnélek, semhogy nézzem a pozikat, hogy mit hullámoznak le-föl napokon keresztül. :)
Még chartot se vennék elő, csak betenném a megbízást a blgod alapján. :))

Jó lesz ez! Kicsit nehezen lehet talán követni a blogot, ha több pozi vannyitva egyszerre. Lehet, hogy pozinként kellene egy gyűjtő kategóriát nyitni és akkor egy pozi története könnyebben átnézhető lenne.

GabiGabi · http://devizablog.hu 2009.04.25. 13:31:02

Wik !

Az a gond, hogy ha pozinként csak egy bejegyzésben kezelem, akkor a kommenthez nem tudok képet betenni csak linkbe.

Ezt a kényelmetlenséget vállaljátok fel. Igy olyan már lassan mint egy online regény. :-)

GG
süti beállítások módosítása