Az USDCAD pozi a nyitás után letesztelte a stoppomat és kb 4 pip hiányzott a kistophoz, majd onnan esett kb 430 pipet, de nem csinált új völgyet. Majd ismét irány fel a nyitási szinthez és innen le.

Rövid elemzés hogy mi is lehet a folytatás :

- ha folytatódik az esés, akkor OK és mosolygunk, ( persze ez csak vicc, mert természetesen érzelemmentesen kereskedünk ;-) )

- ha nem csinál új völgyet, hanem elindul fölfelé, akkor már nem akarom vesztőbe engedni és ekkor kialakulhat egy duplaaljszerűség ( előzetes trend nélkül ). Ezért berajzoltam a legszűkebb 4h-s trvonalat (charton sárga ) és ha efölé zár a gyertya akkor zárás. Ha zárás lesz akkor a DA célár1 körül ismét keresem a short beszálló lehetőségét, de ezt majd később részletezem.

Most a stop 1,2270-nél van.

Az esti FOMC az akár jó is lehet a pozi szemontjából, bár már annyi mindenki dollár gyengülést vár és ez ezért kezd nekem gyanús lenni :-)

GG

 

2 komment

Címkék: usdcad

A bejegyzés trackback címe:

https://deviza.blog.hu/api/trackback/id/tr271092976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

D1No 2009.04.30. 09:52:13

Hali GG!
A pozid szépen alakul, ismét csinált egy alacsonyabb h4 völgyet...:) Ilyenkor szoktál újabb pozíciókat felvenni? Ha igen, mekkora kockázatot vállalsz a további belépőkkel?

GabiGabi · http://devizablog.hu 2009.04.30. 09:57:38

csak akkor fogok újabb pozit felvenni, ha a legszűkebben húzott h4 trvonalról gyertyakonfiggal pattan, ha fölötte zár h4-en akkor az eredeti pozit is zárom.
A plussz pozi mérete az eredeti fele lesz ( ha lesz )
süti beállítások módosítása