Mivel még nincs felhatalmazásom az általam leggyakrabban használt kereskedési módszerek kifejtéséhez :-), így maradok a kicsit "száraz" témakörök taglalásánál. Ez a bejegyzés elég átfogó lesz, így most csak egyfajta bevezetőt írok, ami szándékaim szerint folyamatosan ki lesz egészítve és talán soha nem is lesz befejezve (így valószínű az idő múlásával jó hosszúvá válik).

 

Talán már feltűnt, hogy én sem és GG sem az a típus, aki azt hangsúlyozza, hogy a trading a világ legkönnyebb és legegyszerűbb pénzkereseti forrása. Persze hosszú és kemény munka révén azzá válhat... Az ok, ami miatt ezt a bejegyzést elkezdem, az furcsamód az, hogy a GG által bemutatott stratégia a jelen helyzetben jó eredményeket produkál (és reméljük ez így is marad). Természetesen nem akarom senki lelkesedését letörni, de szeretném, ha komolyan foglalkoznánk a trading általános nehézségeivel, majd ezekre megoldásokat ki is találnánk. Ezen kívül felmerültek már korábban, a "tutit" megmondó stratégiák is, melyek szerintem szintén kapcsolódnak a témához. Tehát nagyvonalakban, ez a bejegyzés is a trading mentális részéről fog szólni.

Folytatás következik...

P.S.: persze, amíg én lusta vagyok az érdemi részt megírni, addig nyugodtan írhattok arról, hogy Ti szerintetek mi és miért nehéz a tradingben?

A bejegyzés trackback címe:

https://deviza.blog.hu/api/trackback/id/tr571139535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GabiGabi · http://devizablog.hu 2009.05.24. 07:39:08

A felhatalmazást megadom ;-)))
süti beállítások módosítása