Az USD-s párokon korrekció kezdődött. 5 db USD-s orderem van, figyelnem kell, mert ahogy nyilnak sorban ( ha igy lesz ) a pozicióméreteket át kell számolnom a függő ordereknél a kockázat csökkentése miatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://deviza.blog.hu/api/trackback/id/tr421170894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mmarci15 2009.06.08. 13:50:12

Ha jól látom usdchf sell limit van a legközelebb, sőt 4-5 pipen múlt hogy nem teljesült még. jó szigorú és precíz vagy ezzel az orderrel ;) Persze nem tudom még hogy mi lesz, de ilyenkor elképzelhető hogy egy esetleges fordulásnál piaci áron lépsz be? vagy tartod magad az eredeti elképzeléshez? hiszen az ár elment abba a zónába ahova vártad a pullbacket, csakhát az a pár pip.. Mondom minden lehet még, csak érdeklődőm, hogy ilyenkor számolsz-e B tervvel, vagy ezt a pullback - limit order hátrányaként könyveled el? köszi a választ

GabiGabi · http://devizablog.hu 2009.06.08. 13:53:36

@mmarci15: csak a limites belépés, nem kontárkodom bele :-)
süti beállítások módosítása