Sziasztok!


Újra itt vagyok frissen, üdén! Mielött belevágok a szabályok konkrét taglalásába, azonban 1-2 dolgot újra tisztázni kell!

 

Ez egy daytrade stratégia lesz, annak minden előnyével és hátrányával, aminek a lényege, hogy a pozíciók zömét napon belül szeretem/ném lezárni! Azt azonban tudnotok kell, hogy a daytrade nem való mindenkinek! Korábban leírtam, most is megteszem, én noha a stratégiám szinte minden részletét le fogom írni, nem követőket szeretnék toborozni, hanem ezzel egyfajta segítséget kívánok nyújtani, ötleteket akarok adni. Ez a folyamat, amit most elkezdek vélhetően nagyon sok témát érinteni fog, amiket szeretnék ezen a nyáron mind kifejteni, tehát egy elég intenzív elméleti (!!!) időszak elött állunk, ami az én blogos pályafutásomat illeti.

 

A metódus az lesz, hogy leírom a fő feltételeket, szabályokat és ezekhez teszek kiegészítéseket, magyarázatokat. Szívesen látom a kritikusokat, ha azok építő jellegűek, mert abból én is sokat tanulhatok, ellenben a Dino által korábban említett szájkaratét viszont nem fogom tolerálni!!!

 

Folytatás következik délután…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://deviza.blog.hu/api/trackback/id/tr291225790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GabiGabi · http://devizablog.hu 2009.07.04. 09:17:10

Szia Izi! Várom a folytatást én is :-)

De jó Neked, hogy üde vagy és friss! Én tegnap este kerti partin voltam és most egy kicsit "fáradt" vagyok, másnap van ;-)

GG

pmari 2009.07.04. 09:26:12

@GabiGabi:
Szia Izi:)
Ugyan én egyelőre a pullback stratégiát
tanulom, és azzal szeretnék élesben minél előbb elindulni, de ez is nagyon érdekel!:)
süti beállítások módosítása