GabiGabi 2009.08.26. 12:42

Szavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://deviza.blog.hu/api/trackback/id/tr891339607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Izi Fx 2009.08.26. 17:34:56

Hát eddig nem győzött meg ez a szavazás a fundás cikkek szükségességéről!

Amúgy is én csinálnám, ha nincs rá szükség, kevesebb munkám lesz ;-)))

HuDini 2009.08.26. 20:26:20

@Izi Fx: az az igazság, hogy sztem rendkívül nehéz fundamentális alapon tradelni, pont azért amit épp Dino vetett fel eurhuf című bejegyzésben, hogy most is pl jó adatra lefelé mentünk?.!! aki pedig nem kis idősíkon gondolkozik funda alapon (daytrade, hírkereskedés) hanem inkább swingben ott meg épp olyan helyzetben vagyunk, hogy nem tudja senki, hogy milyen helyzetben vagyunk. :)
ki tudja, melyik deviza lesz a válság "nyertese" melyik lesz az, amelyik legelőször felül tud kerekedni ezen az egészen, és milyen gazdasági változásokat hoz majd ez a sok piacba pumpáplt pénz.
úgyhogy nehéz, de szerintem mindeneképp érdekes lehet, és ha pl híreket fogsz elemezni, az főleg jó daytrade szempontból pl az ilyen helyzet felismerése, mint a mai: jó adatra le....

kíváncsian várom az eredményt, 1 olvasód biztos lesz. :)

Izi Fx 2009.08.26. 21:15:37

@HuDini: Örülök, h. Te olvasni fogsz, ígérem izgalmasakat próbálok írni.

Alapvetően nem az a szándékom, h. megmondjam a tutit a fundákkal kapcsolatban, pláne úgy, h. a tradingben én sem használom. Szimplán szeretném megértetni az emberekkel, h. miről szól ez a dolog és ha sikerül akkor egyre mélyebbre ásni a témában...

Ezzel a témával kapcsolatban is sok érdekes dolgot találtunk már ki, sőt már a blogtalira is kitaláltam fundás témát, pedig még azt sem tudom mikor lesz ;-).
süti beállítások módosítása