GabiGabi 2009.09.11. 14:06

Új blog

Ahogy már korábban is jeleztük, szeptember 14-én indul az új blog a www.devizablog.hu címen. Az előkészületek gőzerővel folynak. Sokkal profibbra fogjuk megcsinálni ezt az új oldalt, sokkal több lehetőségünk lesz technikailag is.

3 felhasználói csoport lesz:

1. Fizetős csoport : ők látnak minden bejegyzést. Látják az oktatási anyagokat és ők látják az élő kereskedésünk  bemutatott részét is. A jelentkezések szépen haladnak. Aki még csatlakozni akar az a héten még a kedvezményes árakon megteheti. Jelentkezés és érdeklődés a gg@devizablog.hu címen.

Tájékoztató az új blogról

Az új blog tematikája

A csoporthoz később történő csatlakozás esetén a havidíj ellenében csak a csatlakozás időpontja utáni bejegyzések lesznek láthatók.

2. Ingyenes tagság : ők nem látják a tanfolyam anyagát, az ismertetett stratégiáinkat és az ezekkel kapcsolatos aktuális élő kereskedést sem, más egyéb bejegyzést igen. Később csúsztatással a fizetős csoport által látott kereskedési példák és egyes bejegyzések átkerülnek ebbe a csoportba. Akik a deviza.blog.hu -n tagok és a teljes nevük ismert, őket folyamatosan átregisztráljuk az új blogba szeptember 14-ig, erről mindenki emailben kap értesítést. Ebbe a csoportba folyamatosan lehet jelentkezni jobb oldalt a MEGHÍVÓ IGÉNYLÉS boxban, vagy emailben a ggforex@freemail.hu címen. Csak azokat a jelentkezéseket fogadjuk el, akik a teljes nevüket megadják.

3. Regisztráció nélküli látogató : ők látnak a legkevesebbet, de az ingyenes meghívókéréssel könnyen feljebb kerülhetnek 1 kategóriát.

GG

A bejegyzés trackback címe:

https://deviza.blog.hu/api/trackback/id/tr251372409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Briian 2009.09.11. 17:34:25

Mi lesz azokkal, akik később csatlakoznak, viszont a régebbi témák is érdeklik őket? :)

GabiGabi · http://devizablog.hu 2009.09.11. 17:41:05

@Briian: Ennek is meg lesz határozva a díja.

GG
süti beállítások módosítása